Opslagstavlen

• Indskrivning på Blære Friskole

Onsdag d. 28.11.2018 er der indskrivning til 0.klasse (2019/2020) på Blære Friskole. Indskrivningen forgår kl. 16.00 - 17.30 på Blære Friskole (tidspunktet er udviddet, da vi ved at det ellers vil konflikte med håndbold :-)

Vi håber på at se rigtig mange af storkebørnene og også gerne en masse nye børn, der kunne tænke sig at blive en del af den kommende 0. klasse.

Er du stadig i tvivl om hvorvidt dit barn skal starte på friskolen i det kommende skoleår, er du meget velkommen til at rette komme forbi skolen eller rette henvendel til konstitieret skoleleder Ida Plovbøl på telefon nr. 82134008

Vi glæder os til at se jer d. 28.11.2018

Kærlig hilsen Stine og Ida

Ida Plovbøl Pedersen (IP) den 13-11-2018
  • Kære Alle

Lørdag d. 17/11 tager vi næste ryk på vuggestuens legeplads.

Vi har brug for 2-3- stykker til at skovle sand. Husk spade!!

Vi starter kl. 9.00 og regner med at det tager 2-3 timer.

Tilmelding til Maja Krebs Brorson enten på facebook eller her på Intra.

1000 tak til alle dem der mødte op i weekenden :-)

Kærlig hilsen bestyrelsen for Blære Friskole og Børnehus

Ida Plovbøl Pedersen (IP) den 13-11-2018
  • Praktikant på Blære Friskole

Mandag d. 5.11.2018 skal vi sige velkommen til Christina Marksten i skoleafdelingen. Christina er 4-års studerende fra UCN i Aalborg - Læreruddannelsen. Christina skal være i praktik på skolen i ugerne 45-50. I denne periode skal Christina have 8.9. klasse, 7. klasse og 5.6. klasse til kulturfag, samt have matematik i 8.9. klasse. Ligeledes skal Christina deltage i vores emneuge i uge 50.  Da Christina er 4-års studerende er det primært hende der skal varetage undervisningen i de ovennævnte fag, selvfølgelig i tæt samarbejde og under supervision af Ida og Elsebeth.

Vi glæder os rigtig meget til at sige velkommen til Christina og håber at I vil tage godt i mod hende.

Fortsat god dag til jer alle

Mvh Ida

Ida Plovbøl Pedersen (IP) den 31-10-2018
  • Kære Alle
    Vi er i gang med projekt "Børnehusets legeplads".
    På den her side af jul vil vi gerne være færdig med vuggestuens legeplads. Efter jul vil vi så småt begynde med børnehavens legeplads.
    Der er tegninger inde i Børnehuset til de nysgerrige..
    Vi har selvfølgelig brug for hjælp til at lave en ny legeplads, og her har vi jo brug for alle de frivillige kræfter, vi kan få! Husk at vi er en samlet enhed - Friskole og Børnehus https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/f4c/1/16/1f642.png:)
    Erik er allerede nået langt i planlægning af arbejdsopgaverne.
    Han har bedt mig skaffe 4-6 frivillige til at løfte vuggestuens legeredskaber på plads og topkapning af træ på vuggestuens legeplads.
    Han har foreslået disse datoer:
    Fredag d. 9.11 formiddag eller lørdag d.10.11 eller søndag d. 11.11 formiddag.
    Meld venligst tilbage her på facebook i denne tråd eller til børnehuset, hvornår netop du har tid til at hjælpe. Vi tager den dag, hvor flest kan. Skriv dig gerne på flere datoer.

Jeg kommer til at stå som den ansvarlige fra bestyrelsen for projekt legeplads, så hvis der er forslag, ideer eller anden tilbagemelding, så brug mig.
    Med venlig hilsen Maja Krebs Brorsen

Ida Plovbøl Pedersen (IP) den 31-10-2018
  • Børnehuset

Da vi startede tilbage i sommeren 2016, overtalte vi Jane Veggerby til at komme tilbage til Blære for at blive leder af Børnehuset på Blære Friskole. Det syntes vi selv er gået rigtigt godt og Børnehuset er i dag meget større end vi havde turde håbe.

Jane ønsker nu at give stafetten videre, ved udgangen af året, for at komme tilbage hvor hun slap, nemlig i et ”ledelses frit” job.

Bestyrelse og ledelse går nu i gang med at finde den helt rigtige efterfølger til Jane.

Det er samtidig vigtigt for både Jane og os, at slå fast, at denne beslutning på ingen måde har relationer til Inges sygemelding.

Vi i ledelsen og bestyrelsen er utrolig taknemmelig for at Jane ville hjælpe os med at sætte Blære Friskole og ikke mindst Børnehus på landkortet. En stor tak for hjælpen og alt muligt held og lykke i det nye job, skal derfor lyde fra os.

Per Sørensen

Ida Plovbøl Pedersen (IP) den 30-10-2018
  • Midlertidig lederændring

Vores daglige leder Inge, har gennem længere tid været meget belastet af forskellige ting, hovedsageligt på den private front. Derfor blev vi i går onsdag, sammen med Inge enige om en sygemelding vil være det bedste våben i kampen mod at komme tilbage i balance. Sidste sommer mistede Inge som bekendt hendes mand Gert. Det er naturligvis altid en voldsom begivenhed, som kræver en stor bearbejdning. Inge var forholdsvis hurtigt tilbage efter dødsfaldet, men må nu erkende at ”regningen” nok ikke var blevet betalt fuldt ud. Derfor skal Inge nu have lov til at få bearbejdet tingene og komme tilbage i balance igen. Vi ønsker fra bestyrelsens side Inge god bedring.

Den rigtige løsning, når vi er i sådan en situation med ukendt tidshorisont, er at konstituere en leder. Dvs. at indtil videre varetager vores souschef Ida alle Inges opgaver.

Dette kommer til at betyde, at der vil ske ændringer i skemaerne i den kommende tid. Vi arbejder på højtryk for at finde den bedst mulige løsning for alle parter. Vi vil løbende orientere om dette. Indtil at der er fundet en mere permanent løsning vil vores vikar, Rasmus Hald, varetage Inges timer, samt enkelte af Idas timer.

Hvis I får brug for at kontakte Ida kan det ske pr. mail: ip@blaerefriskole.dk eller på telefon 29 87 20 18

Ida og Per

Ida Plovbøl Pedersen (IP) den 27-10-2018
  • Så er der nyt i boden.