Julekoncert 2017

Velkommen til Blære Friskoles skoleportside.

Vi henviser til vores hjemmeside:

som fremover er vores primære hjemmeside med opdateret information.

Klik på linket ovenover eller til højre.

Jeanet Frederiksen den 12-12-2017
    Tilbud om stammecafe i Vesthimmerlands Kommune.
    Jeanet Frederiksen den 09-10-2017
    Blå Kors afholder julelejre for forskellige aldersgrupper og forskellige steder i Danmark. Fælles for lejrene er, at det er kompetente, troværdige og engagerede frivillige ledere, der driver dem. Julelejrene finder sted fra 27.-30. december 2017. Læs mere i vedhæftet bilag
    Jeanet Frederiksen den 09-11-2017
    HUSK AT GØRE JERES BØRN SYNLIGE I TRAFIKKEN.
    Vi er nu nået til den tid på året, hvor det kan være svært at se børnene i trafikken - dels pga. den lavthængende sol, tåge eller småregn - så HUSK at tjekke lys på cyklerne, medsende reflekser eller refleksvest. Som billist skal vi også være opmærksomme på, at der er små og store cyklister og fodgængere, så vær' obs på ikke at parkere i "forkert" side af vejen. Benyt p-pladsen til af- og pålæsning for der kan nemt "forsvinde" en cyklist i en blind vinkel.

• 20-12-2017
    08:15-13:15
    Juleafslutning · 0.KLASSE · 1.KLASSE · 2.KLASSE · 3.KLASSE · 4.KLASSE · 5.KLASSE · 6.KLASSE · 7.KLASSE · 8.KLASSE · 9.KLASSE